frukost nummer 2
För att få upp älskling i morse var jag tvungen att muta honom med frukost, come on darling!
Lycklig blev han i alla fall när solen strålade och frukosten var klar:-)
Smörgås, grovt formbröd, cream cheese, serano skinka, ruccola, cocktail tomater, avokado, lite olivolja och krydor.
I glaset: cocos yoghurt, blandade bär, jordgubbe, lite nötter, och på toppen cocos flan. Och så några extra Jordgubbar.
LUNCH
Grillspett från gårdagen; Kyckling & oxfilé, kruksallad, avokado, cocktail tomater, fetaost 10%, grillade champs, grillad broccoli, ruccula. till detta Café de Paris sås...Yummy!
På eftermiddagen bjöd vi gästerna på plättar m bär, sylt och grädde för den som ville :-9
Plättarna gjordes på Oatly smet (gjord på havre) i tetrapack 3% fett. Blandade bär, sylt och Grädde.
Alternativt vaniljglass light.
Ibland måste man få synda lite :-) Man behöver inte ta så mycket bara!
Hej så länge!
Lycklig blev han i alla fall när solen strålade och frukosten var klar:-)
Smörgås, grovt formbröd, cream cheese, serano skinka, ruccola, cocktail tomater, avokado, lite olivolja och krydor.
I glaset: cocos yoghurt, blandade bär, jordgubbe, lite nötter, och på toppen cocos flan. Och så några extra Jordgubbar.
LUNCH
Grillspett från gårdagen; Kyckling & oxfilé, kruksallad, avokado, cocktail tomater, fetaost 10%, grillade champs, grillad broccoli, ruccula. till detta Café de Paris sås...Yummy!
På eftermiddagen bjöd vi gästerna på plättar m bär, sylt och grädde för den som ville :-9
Plättarna gjordes på Oatly smet (gjord på havre) i tetrapack 3% fett. Blandade bär, sylt och Grädde.
Alternativt vaniljglass light.
Ibland måste man få synda lite :-) Man behöver inte ta så mycket bara!
Hej så länge!
Kommentarer
Trackback