Tisdag kvälls middag

Aubergine med fyllning, chévre och sallad

image80


Aubergine en halva, in i ugn tills mjuk, därefter i med fyllningen: stekt köttfärs med stekta champinjoner, och resten av auberginen som jag gröpt ur och tärnat och stekt. Blanda allt samman och in i ugnen igen på ca 175 grader, lägg på chévren på slutet så den smälder lagom. Till detta: stekt strimlad zuchini, avokado, mixad sallad (påse) Broccoli som legat i ugnen tillsammans med Auberginen, endast en stund så den blir knaprig. Cocktailtomater och gröna stora oliver. Lite olivolja.

Detta var såååååååååå gott, testa själv och gör även egna fyllningar, man kan variera denna rätt hur mycket som helst vilket är kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0